Spring til indhold

Stine Nissen har mere end to årtiers erfaring som kommunikationschef, direktør og chefkonsulent. Det betyder, at hun mestrer alle aspekter af strategisk og kommunikation, og sikkert anvender kommunikation som ledelsesværktøj.

Stine Nissen har arbejdet med såvel kommunal- og Christiansborgpolitik i årtier. Hun har været direktør for en større kulturinstitution og har rådgivet en lang række offentlige og private aktører. Tidligere var hun kommunikationschef i KODA. Find hendes referencer på LinkedIn. Foto: Jacob Boserup

Stine Nissen har mere end to årtiers erfaring som kommunikationschef, direktør og chefkonsulent. Det betyder, at hun mestrer alle aspekter af strategisk kommunikation og public affairs, og sikkert anvender kommunikation som ledelsesværktøj.

Hun har gennem årene oparbejdet en særlig erfaring med interessevaretagelse i politiske interesseorganisationer. Men blandt kunderne er også private virksomheder og offentlige myndigheder.

Stines spidskompetencer ligger i feltet public affairs, strategisk kommunikation, PR som reputation management, og strategiske partnerskaber. Ligesom hun har solid erfaring med krisehåndtering i det samlede mediebillede.

Stine Nissen har langvarige samarbejdsrelationer med udvalgte kunder. I sådanne tilfælde rådgiver hun løbende ledelse i forbindelse med issue management, relations management og politisk kommunikation. Samtidig bistår hun med at lave taktik for eller skabe kontakt til såvel samarbejdsrelationer, politikere som presse.

I andre sammenhænge har hun enkeltstående opgaver, hvor hun mundtligt eller skriftligt bidrager til at skærpe argumentationslogikker og budskaber i taler, kronikker, interne oplæg eller pressemeddelelser.